Viktig entreprenadbesiktning i Stockholm

Många regler måste följas vid byggen. Men även byggfirmor som har massor av kunskap väljer att göra en entreprenadbesiktning i Stockholm för säkerhets skull.

Bygget fortskred enligt konstens alla regler. Anders var en van byggmästare och skulle kunna planera jobbet i sömnen. Trots det var det ändå en säkerhet att anlita en kunnig person för entreprenadbesiktning i Stockholm. Även om hans personal var oklanderlig fanns alltid den mänskliga faktorn som kunde ställa till det.

Det kunde handla om ett missförstånd där en jobbare trott att någon annan gjort jobbet. Eller att någon haft vaknätter hemma och inte fått sova ordentligt. Han jobbade trots allt med människor och inte robotar, åtminstone än så länge. Tanken fick honom att rysa till då det faktiskt skulle kunna bli så i framtiden.

Entreprenadbesiktning bokad

Precis som han alltid gjorde kontaktade han ett företag som gjorde olika typer av besiktningar där entreprenadbesiktning var en av dem. En dag och tid bokades in då de skulle vara färdiga med det mesta. Det fortsatta jobbet var beroende av att allt tidigare jobb var korrekt utfört och inte innehöll några misstag.

Veckan därpå kom besiktningsmannen för att gå igenom alla byggnader i det nya bostadsområdet. Det skulle ta sin tid och en person var tilldelad ansvaret att vara med besiktningsmannen om denne hade några frågor. Det blev en dag fylld av kontroller och information. När ronden var slut kunde denne konstatera att byggföretaget hade gjort ännu ett väl utfört byggprojekt som ägaren skulle bli nöjd med.

13 Jul 2023

Byggtips

Här hittar du informaion för att lyckas med med din byggnation i hemmet. Goda tips kring renovering och hur du skall gå till väga om du vill bygga om.