Varför ska man använda massagolv?

Är du trött i benen och tycker att det är dags för nya golv på ditt arbete? Då ska ni prova att lägga massagolv. De är slitstarka och tåliga golv som fungerar väl i industrier med flera.

Du är så ofantligt trött i ryggen och i dina ben när du har jobbat en dag. Du arbetar som svarvare i en verkstadsindustri som är bland de större i landet. Du tycker om ditt arbete och skulle nog inte vilja göra så mycket annat, men det är jobbigt med all värk i kroppen. Du använder bra arbetsskor som ska avlasta och vara bra för fötter och ben och du försöker variera dig och sitta lite ibland, trots att ditt jobb kräver att du står mest hela tiden. Du har tagit upp det här problemet med ledningen, för det är inte bara du själv som lider av det här. Företaget behöver göra någonting åt golven. Det är inte riktigt rätt slags golv för verksamheten.

Massagolv är tåliga golv som är sköna att stå på

Du har föreslagit till chefen och resten av ledningen att ett massagolv vore något för er verkstad. Det är ett typ av golv som lämpar sig väldigt väl för diverse industriverksamheter samt andra områden som storkök och lagerhallar exempelvis. Det är starkt och tåligt och ger en behagligare känsla att stå och gå på. Ett nytt golv är ett måste, för annars kommer du inte orka med det här jobbet så mycket längre till. Hur mycket du än älskar ditt jobb.

6 Nov 2021

Byggtips

Här hittar du informaion för att lyckas med med din byggnation i hemmet. Goda tips kring renovering och hur du skall gå till väga om du vill bygga om.