Välgjord golvslipning i Göteborg

Golv som är välvårdade höjer bostadens värde och den trivsel man upplever hemma. Slipa om de gamla skavda golven och njut av hur alla möblerna kommer till sin rätt ihop med nyslipade golv.

Det är på sin plats att varna för att slipa golven själv om man inte är mycket kunnig och van. Det är svårare än vad man tror att få ett jämnt och fint resultat och föra slipmaskinen på rätt sätt. Ditt trägolv i Göteborg kanske är både slitet och fult, men det har ett visst värde, som ökas betydligt med en omslipning. Satsa därför på att få detta proffsigt gjort, så blir det också mycket roligare att möblera rummet.

Snygga och välvårdade golv

Man behöver inte ha ett hem som är överdådigt eller extravagant, men att ha hela och välvårdade golv gör en väldigt stor skillnad. Man vill helt enkelt ha ett snyggt golv som man trivs med och som ger en skön känsla av att ha hemmet i ordning. Det får du med en golvslipning i Göteborg. Är du hemma mycket, ser du golvet hela tiden. Jobbar du är det extra mysigt att komma hem till en bostad som är fin.

När golvet är slipat är det dags att välja yta på det. Det finns många sorters ytfinish, både när det gäller ytans hårdhet och när det gäller färg och glans. Be gärna golvsliparen om råd och tips, för det är deras specialitet att veta vilka träslag som passar ihop med olika sorters lacktyper eller oljor.

10 Dec 2021

Byggtips

Här hittar du informaion för att lyckas med med din byggnation i hemmet. Goda tips kring renovering och hur du skall gå till väga om du vill bygga om.