Uppgradera badrummets standard

Hur är det med badrummet? Har det passerat bäst-före-datumet för länge sedan? Då är det dags att ta tag i renoveringen och få ett nytt uppdaterat härligt badrum! Vilka önskemål har du?

Att renovera badrummet är definitivt en process i sig. En renovering av ett våtutrymme är sällan något som sker i en handvändning. Det kanske behöver bilas bort betong från golvet innan man kan gjuta in värmeslingor för en härlig golvvärme. Det gäller att fundera över vad man själv tycker är bra och viktiga funktioner att ha i badrummet, förutom de som är standard. Bland annat är bra ventilation en viktig funktion.

När man renoverar badrummet bör man anlita hantverkare som har våtrumscertifikat för att få rätt intyg. Det kan behövas både snickare, elektriker, kakelsättare och rörläggare för att få ihop alla detaljer under en renovering. Det är smidigt att man anlitar en firma som är kunnig inom alla arbetsområden. Då slipper man själv vara projektledare för alla yrkesområden under renoveringen.

Korrekt våtrumsintyg är viktigt

Tänk på att ett nyrenoverat badrum skall hålla många år framöver. Det är ett jobb som skall göras korrekt ut i varenda fog. Därför är det bra att hitta totalentreprenörer med erfarenhet och yrkeskunnande. Har man fått ett korrekt våtrumsintyg så står man torrt om något skulle hända med badrummet och man behöver utnyttja försäkringen. Självklart kan företaget ge referenser på tidigare jobb om man så önskar. Utöver det kan man också använda ROT-avdrag på arbetet upp till 50.000 kronor per person och år. Läs mer om badrum på denna sida: badrumöstersund.se

17 Jan 2021

Byggtips

Här hittar du informaion för att lyckas med med din byggnation i hemmet. Goda tips kring renovering och hur du skall gå till väga om du vill bygga om.