Trädgård i Stockholm? En stenläggare kan skapa magi

En villaträdgård i Stockholm är sällan stor. Den lilla yta man har får man istället se till att skapa magi på. Med rätt element och med en proffsig stenläggare kan man se till att göra just det.

Finns det något finare än en stenlagd uteplats hemma i trädgården? Ja, förutom alla prunkande blommor då vill säga. Och blommor i all ära, men en trädgård behöver ju olika slags element för att upplevas som vacker och harmonisk. Förutom blomster behövs grönska med blad i olika gröna nyanser. Det behövs soliga och skuggiga platser. Rinnande vatten eller åtminstone ett litet fågelbad. Trä såväl som sten. Det som är så roligt med just sten, är att det finns så många varianter. Rund sjösten till kantig kullersten. Magnifik marmorkross till ölandssten. Vill man få till den perfekta looken bland alla andra trädgårdar i Stockholm så viger man en del av trädgården till en stenläggare.

En stenläggare skapar med fantasin

En kunnig och erfaren stenläggare kan verkligen skapa magi i en trädgård. Stenläggningar kan ju se så himla olika ut. Ska den ha rundade former eller mer kantigt utseende? Ska stenraderna snirkla sig eller ligga logiskt rakt? Bara fantasin sätter gränsen!

En stenläggare i Stockholm kan du hitta med en enkel sökning på nätet. När allt är bokat och stenläggaren är i gång med sitt jobb, glöm då inte att titta på! Att få se en stenläggare förvandla en trist och tråkig yta till en vacker stensättning, är verkligen imponerande.

10 Apr 2022

Byggtips

Här hittar du informaion för att lyckas med med din byggnation i hemmet. Goda tips kring renovering och hur du skall gå till väga om du vill bygga om.