Takmålning – ett höjdarjobb

Ta höjd för takmålning hos en firma med tio års garanti. Inget projekt är för litet eller för stort. De tar sig an alla tak oavsett material och skick.

Du tar din vanliga promenad med hunden runt kvarteret. Det gula huset längst ner på gatan som alltid sett lite nedgånget ut ser denna dag nytt ut. Förutom att huset fått ny färg är det något annat som gör att det sticker ut. Du kan inte sätta fingret på det men så skäller hunden och du tittar upp.

Taket ser helt nytt ut men du har ju inte sett några byggställningar eller hantverkare. Just då kommer grannen ut. Du berömmer hens tak och skrockar lite om att du inte sett några gubbar på taket. Grannen säger att det var ett riktigt höjdarjobb. Hen berättar sedan om hemligheten takmålning.

Takmålning ger ditt tak ett längre liv

Grannen talar om för dig att företaget som utförde takmålningen gav riktigt god service. Arbetarna var både säkerhetsmedvetna och snabba. Det var därför du inte hade hunnit se någon aktivitet vid huset för att arbetet hade utförts så effektivt. Takmålningen var även billigare än ett eventuellt byte av hela taket.

Du går hemåt igen och stannar hundra meter från ditt eget hus. Först nu tänker du på ditt eget tak. Det har blivit hårt ansatt av väder och vind. Att byta hela taket behövs inte än på många år. Och med lite omvårdnad kan det hålla flera år framåt. Takmålning får det bli. Kom i kontakt med ett företag som hjälper dig med takmålning här: www.takmålning.net

16 Aug 2022

Byggtips

Här hittar du informaion för att lyckas med med din byggnation i hemmet. Goda tips kring renovering och hur du skall gå till väga om du vill bygga om.