Ta hjälp av en plåtslagare i Täby

Plåtarbeten är något som enbart borde utföras av en professionell plåtslagare. Det är därför en god idé att anställa en pålitlig plåtslagare i Täby för att hjälpa dig med ditt tak.

Att ha ett bra tak är inte enbart för att det ska vara snyggt, men det är också viktigt att det är funktionellt. Ett tak skyddar ditt hus mot allt från snö, starka vindar och även mot stark sol. Utan ett bra tak finns risken för fukt och fruktade vattenskador som är väldigt kostsamma. En plåtslagare i Täby kan hjälpa dig med att se till att ditt tak tar hand om ditt hus i många år framöver. Att ta hand om din tak är en investering för framtiden, och det kan dessutom höja värdet på ditt hus. Något som är viktigt är att du anställer en professionell plåtslagare för att utföra arbetet. Tyvärr finns det firmor som inte går att lita på, och som kommer att leda till större kostnader till dig eftersom arbetet måstes göras om. Det är som tur är rätt enkelt att kontrollera vad tidigare kunder har sagt om en firma. Kolla alltid detta innan du anställer en plåtslagare.

Vad kan en plåtslagare hjälpa dig med?

Det är viktigt att anställa en professionell plåtslagare för att hjälpa till med ditt tak. Att arbeta på höga höjder innebär många risker och en professionell firma sätter alltid säkerheten först. Det finns mycket en plåtslagare kan hjälpa dig med; allt från rådgivning om vilket material som passar bäst, bandtäckning, plåtrenovering, ombyggnader och mycket mer. En plåtslagare kan även hjälpa med inspektionen av ditt tak. Det är viktigt att du inspekterar ditt tak ofta för att kontrollera att det inte finns några skador. Det kan dock vara svårt att göra detta själv om du inte vet vad du letar efter. En plåtslagare kan helt enkelt hjälpa dig med allt som har med ditt tak att göra.

ROT-avdraget gäller

Om du är en privatperson som är i behov av att anställa en plåtslagare så gäller ROT-avdraget. Detta är ett avdrag som skapades för att göra det enklare för privatpersoner att anställa firmor för att utföra renovering, ombyggnad och tillbyggnad. För att ta del av ROT-avdraget måste du vara husägare, vara över 18 år gammal och anställa en firma som har F-skatt. Avdraget är upp till 30% på arbetskostnaden, och gäller upp till 50 000 kronor per år. Detta gäller per person i hushållet.

2 Apr 2020

Byggtips

Här hittar du informaion för att lyckas med med din byggnation i hemmet. Goda tips kring renovering och hur du skall gå till väga om du vill bygga om.