Snickare skapade nytt rum i Örebro

Har man ont om plats hemma men har ett vindsrum som står tomt finns lösningar. En snickare från Örebro kan isolera och på andra sätt skapa ett mysigt utrymme.

Det lilla huset på landet utanför Örebro som Marie hade ärvt var mysigt. Men tyvärr också lite trångt. Det var endast en våning och där fanns kök och kombinerat vardags- och sovrum. Hon som femtioplussare tyckte att det var lite som att bli student igen och klämma in sig i en liten etta.

Tanken på att hon skulle be en snickare titta på möjligheter till en liten tillbyggnad växte stegvis fram. Så en dag beslutade hon sig för att tag i saken och ringde en snickare för att boka in en dag då denne kunde komma till huset för ett första möte.

Smart snickare i Örebro

Emil, en snickare i Örebro, började med att berömma henne för ett fantastiskt hus. Där fanns så mycket historia som hade bevarats, något som inte var vanligt. Så fortsatte diskussionen till den tilltänkta utbyggnaden. Sedan frågade han om han fick ta en titt på vinden. Vilket han förstås fick lov till.

Han gick upp medan Marie satte på kaffe. När Emil kom ner var han eld och lågor. Han undrade om hon inte skulle kunna tänka sig att inreda vinden. Den var helt fantastisk. Hon hade inte varit där så de gick upp tillsammans. Han hade rätt, den var mycket större än hon trott. De beslutade att Emil skulle sätta ihop ett förslag och återkomma snarast.

10 Jul 2022

Byggtips

Här hittar du informaion för att lyckas med med din byggnation i hemmet. Goda tips kring renovering och hur du skall gå till väga om du vill bygga om.