Skapa mer yta och bygg ut med hjälp av stålkonstruktioner

Behöver er verksamhet mer plats? Kanske större lagerlokaler eller maskinhallar? Med hjälp av stålkonstruktioner kan man snabbt och kostnadseffektivt skapa nya lokaler efter behov.

Stål är ett fantastiskt material som både är starkt och lätt. Detta gör att det passar särskilt bra för lite större byggnader som lager, industribyggnader, sporthallar och liknande. Dessutom går det att forma hur som helst, vilket gör att det också enkelt kan anpassas till andra material, till exempel trä. Stål är också både återvinningsbart och underhållsfritt, vilket är bra både för miljön och ekonomin. En stålkonstruktion består av allt från balkar, pelare, stommar, dörrposter, med mera, och görs av svenskt stål. Det finns färdiga konstruktioner köpa men det går också att specialbeställa och få en byggnad som är helt anpassad efter ens verksamhet, ner till minsta detalj.

Från tillverkning till montering

Är man intresserad av stålkonstruktioner till sin verksamhet kan det vara bra att vända sig till ett företag som har varit med ett tag och som har flera referensobjekt att visa upp. Det är också en fördel om ett och samma företag kan ansvara för hela projektet med tillverkning, leverans och montering. Då vet man också vem man ska vända sig till om det skulle uppstå problem och man slipper olika företag som skyller på varandra och inte vill ta ansvar. Men det är viktig att man skriver ett ordentligt kontrakt med den tillverkare och aktör man väljer. I avtalet ska slutpris framgå och när bygget ska stå färdigt. Mer info om stålkonstruktioner på denna sida: stålkonstruktionerstockholm.se 

30 Mar 2021

Byggtips

Här hittar du informaion för att lyckas med med din byggnation i hemmet. Goda tips kring renovering och hur du skall gå till väga om du vill bygga om.