Säkerhetsdörrar höjer värdet på lägenheter i Stockholm

Väljer du att sätta in säkerhetsdörrar höjer du inte bara värdet på din lägenhet i Stockholm och du får också ett inbrottssäkerhet som ger dig trygghet.

Det är inte vilket lås du väljer som gör din lägenhet säker – det är din dörr. Har du en stabil säkerhetsdörr kommer det att vara alldeles för besvärligt och det kommer att ta för lång tid för någon att försöka ta sig igenom. Det viktigaste för den som gör inbrott är att det går fort och att det inte väsnas för mycket. Det gör din lägenhet värdefull.

Att ha en säkerhetsdörr är inte bara en trygghet när du är borta. Inbrott i lägenheter kan också ske på kvällar och nätter när du är hemma och då blir det en väldigt obehaglig upplevelse. Det händer att familjer vaknar upp av att det står någon i vardagsrummet som lyckats bryta upp dörren utan att det hörts.

Säkerhetsdörrar stänger ute oönskat besök, ljud och rök

En säkerhetsdörr ger dig större trygghet än en vanlig ytterdörr men den har också andra fördelar. Alla säkerhetsdörrar i Stockholm är svåra att bryta upp eftersom de är tillverkade av stål och väldigt robusta. Detta gör att du samtidigt som du får en inbrottssäker dörr också får en brandskyddande dörr.

En säkerhetsdörr står emot eld och släpper inte igenom giftig brandrök vilket ger dig ett extra skydd. Eftersom en säkerhetsdörr är så solid hjälper den också till att hålla ute störande ljud eller lukter från trappuppgången.

27 Apr 2022

Byggtips

Här hittar du informaion för att lyckas med med din byggnation i hemmet. Goda tips kring renovering och hur du skall gå till väga om du vill bygga om.