Så kan en takläggare i Göteborg höja värdet på din bostad

Om du renoverar eller lägger nytt tak kan du höja värdet på ditt hus i Göteborg. Men bara om du har låtit jobbet utföras av en professionell takläggare som kan garantera ett gott resultat.

Det finns en del saker man kan göra för att öka sin bostads värde. Som att slipa golv eller måla om till exempel. Men något av det allra bästa är förstås att lägga om taket. Kan du berätta för en spekulant på din bostad i Göteborg att taket nyligen har lagts om så kan du räkna med en boost i priset. Folk betalar för kvalité. Men de betalar knappast för ett slarvigt och osäkert jobb du gjort själv. Det är därför det är helt avgörande att det är en professionell takläggare som har utfört takrenoveringen. Då vet spekulanten att taket inte kommer braka ihop vid första bästa storm.

Jobbet ska utföras av en takläggare

Du kanske är händig själv. Du kanske även har ett tillräckligt bra självförtroende för att tycka att du själv ska kunna lägga om ett tak. Det kanske du har. Men frågan är om du kan övertyga en husköpare om att betala mer för att du själv, som amatör och lekman, har renoverat taket. Någon som ska köpa ditt hus vill kunna se svart på vitt att jobbet är professionellt utfört. Annars riskerar man att köpa grisen i säcken. Ett tak renoverat av en takläggare skulle dock radera ut alla eventuella tvivel. Dessutom skulle antagligen taket bli bättre också.

28 Oct 2021

Byggtips

Här hittar du informaion för att lyckas med med din byggnation i hemmet. Goda tips kring renovering och hur du skall gå till väga om du vill bygga om.