Proffsig byggfirma i Örebro

Vissa arbeten är det skönt att få professionell hjälp med. Ta till exempel att dränera en husgrund. Ett viktigt men tungt och svårt jobb. Något en proffsig byggfirma i Örebro kan ta hand om.

Bosse och Ingbritt hade köpt tomt i Lillån utanför Örebro. Ett hus skulle byggas och grunden hade lagts. Nu skulle grunden dräneras och det var ett jobb de inte hade lust att göra själva. Därför kontaktade de en byggfirma i Örebro som hade möjlighet att komma inom kort vilket gladde paret.

När arbetarna väl började jobba gick det undan och jobbet gjordes på utlovad tid. När personalen var vid huset och jobbade passade Bosse på att förhöra sig om vilka tjänster de hade, han blev glatt överraskad.

Örebrobaserad byggfirma fixade tomten

Det visade sig att de skulle få mera användning för byggfirman som även gjorde markarbete. Så kom det sig att de även anlade grunden för den kommande gräsmattan och skapade en fin uppfart fram till huset.

Även grannarna kommenterade arbetarna från byggfirman. De undrade om de fick något gjort när det verkade som att de inte jobbade. Bosse blev förvånad men förstod senare vad de menade då arbetet flöt på utan att vara störande för omgivningen, vilket uppskattades. När firman var klar med uppgiften de haft packade de ihop och åkte hem till Örebro. Kvar fanns inte ett spår av dem förutom den platta marken som nu var redo för gräsmattan, samt vetskapen om att huset skulle klara sig utan fuktproblem i framtiden.

19 Oct 2021

Byggtips

Här hittar du informaion för att lyckas med med din byggnation i hemmet. Goda tips kring renovering och hur du skall gå till väga om du vill bygga om.