Professionell trädfällning i Norrtälje

Behöver ni hjälp med stubbfräsning och trädfällning i Norrtälje? Träd som står nära hus och där det rör sig människor måste tas ner genom sektionsfällning då markfällning är för riskabelt.

Ibland skuggar träd lite för mycket vid uteplatsen och kan av den anledningen behöva plockas bort. Eller så har de blivit sjuka och måste fällas för att inte sprida smitta vidare. Men sjuka träd kan precis som gamla träd bli försvagade och lätt knäckas, och måste då fällas av den anledningen. Inför en trädfällning måste man besiktiga trädet och platsen för att kunna planera trädfällningen så att den blir säker. Träd som står trångt till, nära hus, vägar och där människor normalt rör sig måste tas ner genom sektionsfällning. Det innebär att man sågar ner trädet bit för bit och i stort sett monterar ner det. Det finns företag och arborister som är specialiserade på sektionsfällning och som har den kunskap och utrustning som behövs.

Förutom trädfällning kan man även få hjälp med stubbfräsning

Behöver man hjälp med trädfällning i Norrtälje är det bra att först ta in offerter från några olika företag som är specialiserade på trädfällning. Eftersom man även brukar kunna få hjälp med stubbfräsning och att köra bort det avverkade materialet kan det vara bra att först fundera över hur mycket hjälp man behöver. Vissa företag erbjuder även vedsågning, ifall man hellre vill elda upp det fällda trädet. Tar man hjälp med trädfällning och andra trädtjänster som privatperson, har man rätt att använda sig av rutavdraget på själva arbetskostnaden.

8 Mar 2022

Byggtips

Här hittar du informaion för att lyckas med med din byggnation i hemmet. Goda tips kring renovering och hur du skall gå till väga om du vill bygga om.