Planera sommarens projekt i Stockholm

Sommarens är den årsstid då de flesta husägare ser över sina hus och där man ser till att korrigera eventuella problem eller försköna byggnaden i fråga. Detta är gärna projekt som man lägger under sin semester och oavsett om de handlar om att byta tak eller måla om huset i fråga så anser vi att många tar lite väl lättvindigt på saken. Det vill säga; på många sätt så överskattar man sin egen förmåga och underskattar tiden som det tar att exempelvis måla om. Dessutom så tar man intevårt svenska väder på allvar och man lägger sällan till denna som faktor som kan påverka. För; det gör det.

Vi ger ett exempel på detta där vi säger att du äger ett hus i Stockholm och att du tänkt dig måla om detta under din semester. Du har köpt färg, du har köpt penslar, rollers och andra nödvändiga verktyg och du har – till skillnad mot mång andra – även sett till att hyra en ställning i god tid; något som gett dig ett bättre pris. Du har – kort sagt – gjort allt som krävs för att ditt hus i Stockholm ska kunna målas enligt konstens alla regler. Eller? Nej, det var det här med vädret.

Hyr ett väderskydd i god tid

För när dagen för din semester äntligen infaller så öppnar sig nämligen himlen och den står dessutom på vid gavel under tre veckor. Du kan på grund av det inte sätta igång och du tvingas alltså avbryta ditt planerade projekt och skjuta detta på framtiden. Vad du borde ha gjort här – gärna i samband med att du hyrde byggställningen - var att hyra ett väderskydd och det är exakt ett sådant som många inte tänker på.

Genom ett väderskydd så säkerställer man att det planerade projektet också kan slutföras. Samma sak gäller för väderskydd som för ställningar; är du ute i god tid med att hyra ditt väderskydd i Stockholm så kommer du också billigare undan. Och – du får framförallt tag på det. Skulle du – likt i exemplet ovan – försöka hyra ett väderskydd i Stockholm i sista minuten så finns det en stor risk att det inte finns något sådant tillgängligt.

Som vi sa i börja av texten: sommaren i allmänhet och semestern i synnerhet är den period där vi planerar projekt rörande våra bostäder och det innebär att det är då som flest personer behöver ett väderskydd. Se till att hyra detta redan vid jul om du planerar ett projekt under sommaren.

27 Aug 2017

Byggtips

Här hittar du informaion för att lyckas med med din byggnation i hemmet. Goda tips kring renovering och hur du skall gå till väga om du vill bygga om.