Perfekt betonghåltagning i Uppsala

Länge hade de trånat efter att få ett sånt där vackert glasparti som grannarna i Uppsala satt in. En betonghåltagning senare så hade de fått det de önskat.

Huset kändes mörkt och tillknäppt. Fasaden var egentligen nyputsad och färgen var vacker, men ändå gav huset en trist känsla. Det var ju så synd för trädgården var fantastisk och de drömde om att bara kunna gå rakt ut från köket för att sätta sig och äta på ett trädäck. Som det var nu så fick man gå runt hela huset, för att komma till den platsen.

Året före hade grannarna i Uppsala byggt nytt hus med ett stort glasparti, och dubbeldörrar ut från köket. Varje gång de såg det så brann det till i maggropen av avund. Det var ju precis så som de ville ha det själva också. Då gav grannarna förslaget att de ju kunde ta till en betonghåltagning, och därefter enkelt få sitt egna stora glasparti med dubbeldörrar.

Betonghåltagning förhöjer hus i Uppsala

Bara en vecka efter samtalet med grannarna var personal från ett känt företag i området på väg till familjen för en betonghåltagning. Idag var håltagning i Uppsala mycket vanligt, och att ta upp ett parti i en vägg var något som man gjorde varje vecka. Ibland till och med dagligen. Så det skulle bli kul att få se hur annorlunda huset skulle se ut efteråt.

För att vara smart hade de bokat in montage av glaspartiet direkt efter betonghåltagningen, så dagen efter kunde de bjuda in grannarna för att beskåda förändringen.

28 Feb 2023

Byggtips

Här hittar du informaion för att lyckas med med din byggnation i hemmet. Goda tips kring renovering och hur du skall gå till väga om du vill bygga om.