På Södermalm finns stans bästa målare

Behöver du en målare på Södermalm? Fråga grannar och andra personer efter tips. De brukar vara välvilliga att berätta om målare som har gjort ett bra arbete i deras lokaler eller bostäder.

Södermalm i Stockholm är känt även utanför stadens gränser. Södermalm är en stadsdel i Stockholm som har ett rykte att vara mysigt, ombonat och kreativt. På Södermalm bor och verkar det många kreativa personer. Det gör att stadsdelen sprudlar av energier och kreativitet. Kreativiteten genomsyrar det mesta på ett eller annat sätt på Södermalm. Allt från second hand-butiker och mysiga caféer till gallerier och Fotografiska.

Att starta upp en liten firma eller affär på Södermalm kan tyckas vara krångligt för den som aldrig satt sin fot där. Precis som på många andra ställen så är företagare hjälpsamma och tipsar varandra om olika saker. Har ett annat företag huserat i lokalerna innan så kanske man vill göra om lite grand.

Anlita målare med referenser

Då finns det garanterat ett grannföretag som kan tipsa om vilka målare på Södermalm som gör bästa jobbet. Anlitar man målare kan man koncentrera sig på att starta upp sin firma istället. Dessutom kan man fixa inredningen man behöver för verksamheten.

Bästa tipset när det gäller inredningen är att besöka någon andrahandsaffär eller en marknad på Södermalm. Där kan man hitta ett unikt tyg för gardiner. Kanske man hittar något annat som blir ”den där” detaljen för lokalen som sätter hela prägeln? När lokalen är fixad och klar och företaget är igång är det självklart dags för invigningsmingel.

29 Nov 2021

Byggtips

Här hittar du informaion för att lyckas med med din byggnation i hemmet. Goda tips kring renovering och hur du skall gå till väga om du vill bygga om.