Om att installera solceller till BRF

Nu kan ni som bostadsrättsförening spara pengar genom att installera solceller. Läs vidare för att ta reda på hur det funkar att fixa solceller till er BRF.

Att titta på mer kostnadseffektiva och miljövänliga alternativ när det kommer till elförsörjning för sin BRF är högaktuellt för många. Vi blir allt mer beroende av el och många väljer även en el- eller hybridbil idag. Om ni har funderingar kring hur ni vill sänka driftskostnaderna för er förening och samtidigt använda ett miljövänligt alternativ ska ni överväga att installera solceller på taken till några av era fastigheter. Solen skiner även de dagar när det är mulet ute och även under vinterhalvåret kan solcellerna fånga upp tillräckligt med energi för att det ska täcka elförsörjningen till föreningen. Genom att ordna solceller till bostadsrättsföreningen kan ni bli självförsörjande med el och spara pengar.

Ta er BRF till en ny nivå med solceller

Renare energi än solens är svår att hitta. Genom att fånga upp solstrålar med installerade solceller, har ni som BRF möjlighet att bli självförsörjande med el och tack vare det sänka era kostnader. När man installerar solceller till bostadsrättsföreningen kan man skapa ren el till föreningen och solen betalar även det som själva omställningen kan kosta. Har ni laddstolpar till föreningens bilparkering, kan ni låta solenergi ladda era bilar också. Att investera i solceller till sin BRF är också ett smart miljöval. Samtidigt som ni minskar den totala driftskostnaden för er förening, försörjer ni era boenden med ett miljövänligt alternativ.

2 Jun 2022

Byggtips

Här hittar du informaion för att lyckas med med din byggnation i hemmet. Goda tips kring renovering och hur du skall gå till väga om du vill bygga om.