När renovering inte räcker till

Det finns hus och så finns det hus. Någon gång i livet händer det att du hittar huset med stort H. Det är då du ska slå till, titta mindre på skicket och mer på grunden och läget. Resten ordnar sig.

Något som många lär sig med tiden är att det ofta inte är det man gör som man ångrar, utan det man inte gör. Resan som aldrig blir av, inköpet som blir kvar i butiken, personen du inte vågade ta kontakt med. Ska du vänta tills rätt tillfälle kommer kan du få längta förgäves.

Ett hus som är perfekt för dig är möjligen inte i toppskick. Än sen då? Priset är antagligen inte heller i topp. Ett bättre begagnat hus som har hängt med länge är troligen välbyggt i grunden. Det behöver en del omsorg och en burk färg eller två. Eller lite mer.

Det som är viktigast för dig

Hur vill folk i allmänhet att bostaden ska se ut och vad tycker du? Många är förtjusta i äldre hus med charm, och gärna en tomt som är större än ett frimärke. Badrum och kök är viktiga, och möjlighet att sitta ute när vädret så tillåter.

Köp ditt drömhus! Skavanker är kanske oundvikliga men skavanker är också fullt möjliga att åtgärda. En kompetent byggfirma kan ta på sig en totalrenovering och åstadkomma något som närmast känns som ett underverk. Fräscht och nytt och moderna bekvämligheter och med sparade detaljer och rötterna i en äldre tid. Hitta mer information om totalrenovering på denna sida: https://www.totalrenoveringstockholm.nu/

29 Jan 2021

Byggtips

Här hittar du informaion för att lyckas med med din byggnation i hemmet. Goda tips kring renovering och hur du skall gå till väga om du vill bygga om.