Något för alla

Möjligheten att sänka ner sin trötta och varma kropp i svalkande vatten efter en lång dags arbete är något som många drömmer om. Nu finns det många olika alternativ som man kan välja bland.

Går man in på sidor som har temat gör-det-själv så kan man hitta en mängd olika alternativ när det gäller möjligheter att bada i sin egen trädgård. Där finns alltifrån att helt enkelt ställa ut ett badkar i trädgården, till att bygga en tjusig och lyxig pool med mosaik. Och allt däremellan. Man kan hitta alternativ på marknaden, och att göra själv, som är alltifrån gratis till en kostnad på upp emot en halv miljon. Så det finns stora variationer beroende på vad man vill ha och hur stor plånboken är.

Noggrannhet är viktigt

Tar man på sig att bygga en egen pool, eller sänka ner en ovanjordspool eller liknande i marken, så är det mycket viktigt att man noggrant tar reda på hur man ska göra för att det ska bli rätt. Man behöver en grop som är lagom stor och där man ser till att inget vasst kan skada poolen på sidor eller botten. Har man en pump så ska man också se till att den går att nå på ett enkelt sätt. Något av det svåraste med att gräva själv är att se till att botten är helt slät och att den går i våg, dvs inte lutar åt något håll. Gör den det så kommer det synas på vattenytan. Mer information om egen pool hittar du här: https://www.byggapool.net/ 

16 Mar 2021

Byggtips

Här hittar du informaion för att lyckas med med din byggnation i hemmet. Goda tips kring renovering och hur du skall gå till väga om du vill bygga om.