Målare tar sig an olika projekt i Stockholm

Vare sig det är insidan av hemmet som ska målas om, eller fasaden som ska fräschas upp, så är en erfaren och kunnig målare i Stockholm rätt man för jobbet.

Saga skulle äntligen ta tag i och göra om lite i hemmet. Barnen hade haft samma rum och möblering ända sedan de var små. Nu var de trots allt tonåringar och förtjänade en liten uppgradering. Eftersom rummet de hade var väldigt stort, så valde de att dela på det, så båda fick varsitt rum istället.

Saga hade lovat Max och Emilia att de själv fick välja bland färger och tapeter till sina nya rum. Max var lite orolig att mamma Saga skulle försöka sig på det igen. De hade ju sett hur resultatet blev i hallen efter att hon försökte tapetsera där. Men nej, inte denna gång. Nu skulle hon ta hjälp med det.

Perfekt resultat med målare

Saga hade redan tänkt att hon skulle ta kontakt med en målerifirma och be om en offert. Dessutom kunde barnen säkert få bra tips och idéer från dem. Saga hade aldrig tidigare anlitat en målare, men hade hört så mycket gott om Gustavsbergs Måleri att hon valde att kontakta dem.

Det var helt rätt val. De va så tillmötesgående och ville verkligen hjälpa Saga och barnen att få det perfekta resultatet. Målaren fixade till rummen precis enligt barnens önskemål. Det var både med färg och tapet för att nå det resultat som de önskade ha i sina rum.

16 May 2023

Byggtips

Här hittar du informaion för att lyckas med med din byggnation i hemmet. Goda tips kring renovering och hur du skall gå till väga om du vill bygga om.