Målare i Älvsjö kan mycket väl jobba med neo-impressionistiska metoder

Divisionism är måhända inte en term som målare i Älvsjö skulle använda på någon av de tekniker de behärskar. Men en målare skulle definitivt kunna göra det.

Divisionism är en målningsteknik som utvecklades av neo-impressionistiska målare som Georges Seurat och Paul Signac. Detta är en form av prickningsteknik där målaren inte målar med penseldrag utan med prickar. Uppbyggnaden av en bild blir som i grovkorniga tidningsfoton från förr. Tittar man nära ser man prickar i gult, grönt och rött som tillsammans skapar andra färger. På håll ser man dock helheten.

Med tekniken förklarad för sig skulle vilken målare som helst i Älvsjö säga: “Jamen det där skulle jag kunna göra.” Och visst kan de det. Men efterfrågan är nog väldigt begränsad. Det är en tidskrävande process som kräver mycket planering. Du vill nog hellre ha ett snyggt och professionellt arbete som ger dig fina och tilltalande väggar. Och detta kan du också få.

Målare i Älvsjö ställer upp med det som behövs

En målare i Älvsjö bör uppfylla vissa krav man som kund kan ha på denna. Här kommer några punkter att fundera på.

  • Målaren bör vara prisvärd, och samtidigt hålla god kvalitet.
  • Du vill ha en målare med god branschkunskap och initiativförmåga med idéer.
  • Du vill givetvis ha ärlighet och få löften som kan hållas.
  • Även tidsplaner ska hållas.
  • Målaren bör använda material, färger och verktyg av hög kvalitet. Du vill ha målare som finns lokalt och kan var flexibla.
12 May 2022

Byggtips

Här hittar du informaion för att lyckas med med din byggnation i hemmet. Goda tips kring renovering och hur du skall gå till väga om du vill bygga om.