Målare på Östermalm fräschar upp både slott och koja

En skicklig målare på Östermalm hjälper dig med allt från materialval och grundarbete till kulörval och smakråd. Du får hjälp med både stora och små arbeten.

När du tänker på målare tänker du kanske främst på någon som målar om i ditt kök eller tapetserar om i ditt vardagsrum. Men målare på Östermalm kan hjälpa till med så mycket mer! Fasader, företag, kontor och bostadsrättsföreningar till exempel. Kanske behöver din trappuppgång ett lyft, eller barnvagnsförrådet fräschas upp?

När du tar hjälp av professionella målare är inget jobb för stort eller för litet. Om din bostadsrättsförening till exempel vill måla om alla trappuppgångar kan du kontakta en målerifirma. Men du kan även kontakta dem om du bara vill måla om lite lister eller snickerier hemma.

Välj rätt målare

När du ska välja målare på Östermalm är det viktigt att du väljer en firma som du litar på. Du vill givetvis ha hög kvalitet på utfört arbete, men även en offert som du kan lita på och ett professionellt bemötande. En kunnig målare gör även att resultatet håller längre. Grundarbetet är nämligen mycket viktigt och ibland behöver väggar och olika ytor förberedas genom slipning, spackel och annat. Sådant vet ett proffs.

Valet av färg och tapet är också viktigt. Inte bara kulör och design, utan material och typ. Var färgen eller tapeten ska sitta påverkar till exempel vilken typ som är lämplig. Ett vardagsrumstak och en köksvägg utsätts ju för olika saker, gällande slitage, fukt, avtorkning och så vidare. Det måste färgen vara anpassad för.

3 Nov 2022

Byggtips

Här hittar du informaion för att lyckas med med din byggnation i hemmet. Goda tips kring renovering och hur du skall gå till väga om du vill bygga om.