Lackering av möbler och inredning i Stockholm

Slitna köksluckor och kvalitetsmöbler blir som nya igen om man lämnar in dem på en lackeringsfirma i Stockholm. Men även butiks- och restauranginredningar kan få sig en uppfräschning.

Många gånger har man möbler hemma som är lite slitna men av bra kvalitet. I stället för att köpa nytt kan man låta lackera om dem hos en professionell lackeringsfirma. Detsamma gäller köksluckor, dörrar och andra inredningsdetaljer. För den som vill uppdatera hemmet i en annan färgskala är omlackering av möbler också ett prisvärt och bra alternativ. Inte sällan har man en gång i tiden också investerat en hel del i sina möbler och att då byta ut dem mot nya bara för att man är trött på färgen kan vara onödigt. Ibland hittar man också slitna begagnade designmöbler på auktioner eller i andrahandsbutiker till ett bra pris. Genom att lacka om dem kan man få dem att se ut som om man köpt dem i vilken dyr designbutik som helst.

Olika typer av lackering, färger och finish

Vill man lämna in sina möbler eller annan inredning för lackering i Stockholm finns det några professionella firmor man kan vända sig till. De utför även lackering av exempelvis butiks- och restauranginredning, skyltar och annat. Det går att lackera i vilken kulör som helst, men även att lackera i olika färgskiftningar från en ton till en annan. Det finns också olika typer av lack som exempelvis metallack, och man kan även få lacken med olika finish, från matt till högblank.

13 Nov 2021

Byggtips

Här hittar du informaion för att lyckas med med din byggnation i hemmet. Goda tips kring renovering och hur du skall gå till väga om du vill bygga om.