Kunnig snickare i Nyköping

Små projekt hemma i huset eller på gården kan låta enkla. Men om bygget ska vara bärande eller kräver någon typ av isolering kan det vara en anledning att hyra in en kunnig snickare i Nyköping.

Sommarstugan hade blivit vinteranpassad. Vintrarna där var något som hela familjen såg fram emot då sjön erbjöd både vinterfiske och skridskoåkning. Nästa vintersemester skulle innehålla allt detta plus grillning vid den nya uteplatsen nere vid sjön.

Anders hade beslutat sig för att göra ytterligare en sak vid stugan. Han ville ha en carport. Hur svårt kunde det vara att snickra ihop en sådan? Så virke köptes in och när hans fru Lena frågade vad han hade på gång sa han att det var en överraskning

Snickaren levererade hjälp akut

Full av entusiasm åkte han till stugan för att börja. Han var känd för att kasta sig huvudstupa in i saker och denna gång var inget undantag. Då det skulle bli en enkel carport hade han bara gjort en skiss med tre väggar och ett tak.

Lena märkte att han blev mer lättretlig för varje dag som gick. Men han vägrade berätta vad som bekymrade honom. Han var för stolt för att erkänna att projektet hade blivit en katastrof då han inte ens visste hur han skulle staga upp konstruktionen.

Humöret blev plötsligt bättre och en dag tog han med dem ut till stugan för att stolt visa upp den fina carport en snickare i Nyköping hade byggt. Han skulle aldrig berätta för någon hur hans plan sett ut från början.

12 Mar 2022

Byggtips

Här hittar du informaion för att lyckas med med din byggnation i hemmet. Goda tips kring renovering och hur du skall gå till väga om du vill bygga om.