Kranbil som effektivt fordon i Stockholm

Lasta, kör och lossa med en och samma bil? Ja, det går faktiskt. Hur osannolikt det än låter. För med en kranbil i Stockholm kan du få ett fordon som klarar sig själv och inte behöver assistans.

Vad är en kranbil? Det kanske är många som frågar sig. Men det troligaste är att du redan har sett kranbilar och många gånger dessutom. En kranbil i Stockholm kan röra sig över stora ytor under endast en dag. Du kan träffa på den på en byggplats. Men du kan lika gärna träffa på kranbilen utanför en matvarubutik eller liknande. För överallt där du behöver lasta och lossa en bil, så kan du hitta en kranbil som tar hand om den biten.

En bil med kran

Kranbil eller mobilkran, det är frågan. En kranbil är en bil som kan frakta last av något slag, men som ändå har en kran monterad på sig. Det gör att kranbilen själv kan lasta och lossa, eller flytta något som behöver det. Kranbilen är därför ett mycket användbart fordon som går att använda inom en mängd olika områden. Och med en mängd olika laster. Det finns exempelvis bodbilar som själva lastar sig och fraktar byggbodar dit de ska. Men det finns även de kranbilar som endast använder kranen under mycket tillfälliga händelser eller som en extra hjälp ifall de rör sig på platser där de annars inte kan lossas. Kranen är helt enkelt en extra bonus för en chaufför med lastbil.

13 Oct 2021

Byggtips

Här hittar du informaion för att lyckas med med din byggnation i hemmet. Goda tips kring renovering och hur du skall gå till väga om du vill bygga om.