Jobba med håltagning i Stockholm

Du som vill jobba med håltagning i Stockholm behöver vara välutbildad då du kommer jobba med tekniskt avancerad och kraftfull utrustning. Du behöver även veta hur du utför tunga lyft.

Att jobba med håltagning i Stockholm är inte svårare än att jobba med håltagning på andra orter. I Stockholm kan du dock råka ut för att det ska tas hål i nära anslutning till andra byggnader. Det kan innebära att du river väggar eller delar av hus. Till och med hela hus behöver ibland rivas som står mycket nära andra hus. Är det i ett tättbebyggt område i centrala delarna av stan med gamla hus så är det extra viktigt att inget annat hus skadas. Det finns ju ett kulturhistoriskt intresse i att bevara dessa byggnader i befintligt skick så långt det är möjligt.

Vad kan man ha för nytta av håltagning i Stockholm?

För att du ska kunna ha användning av en håltagning i Stockholm kanske du har rörstammar som ska bytas, en ombyggnad som ska göras där det inte går att spränga, enklare saker som att ett nytt kök ska in och få en helt ny placering. Likadant om det gäller badrummet. Du kan även beställa håltagning i Stockholm om du vill ta hål för ett fönster eller dörr. Göra stora hål för att få in en hiss i en byggnad eller så vill du göra en ombyggnad av något slag och du behöver hjälp med att riva väggar och delar av det gamla huset.

17 Mar 2022

Byggtips

Här hittar du informaion för att lyckas med med din byggnation i hemmet. Goda tips kring renovering och hur du skall gå till väga om du vill bygga om.