Inspirerande badrumsrenovering i Sundbyberg

Ibland är det svårt att se ett rums fulla potential. Det var vad som hände när Svenssons skulle göra en badrumsrenovering i sin villa i Sundbyberg. Resultatet blev häpnadsväckande.

Isa var exalterad över att föräldrarna beslutat om en badrumsrenovering i Sundbyberg. De hade lovat att hon skulle få vara med och planera hur det skulle se ut. Hon kunde knappt bärga sig tills det var dags. Isa drömde om att bli inredningsarkitekt, och nu skulle hon få prova på hur det var att designa ett rum. Hon visste precis vad hon ville ha. Det mesta hade hon lyckats sälja in hos sina föräldrar. Men när hon föreslog kranar laminerade i guld sa de stopp.

Ett fantastiskt teamwork

Föräldrarna bokade en byggfirma i Sundbyberg, som skickade en av sina anställda för att titta på badrummet. Niklas, som entreprenören hette, lyssnade till Isas idéer. Han nickade beundrande. Då bestämde sig föräldrarna för att låta Isa och Niklas göra jobbet utan att de la sig i.

Det revs väggar så att dammet yrde och skräp kördes bort för att sedan lämna plats åt kakelplattor och annat som hörde badrumsrenoveringen till. Isa strålade. Rörmokare, kakelsättare, snickare och andra hantverkare avlöste varandra.

När dörren så småningom öppnades till det nya badrummet blev föräldrarna mållösa. De mjuka terrakottafärgade handdukarna gick i harmoni med mönstrade kakelplattor, som var strategiskt utplacerade på väggen. Tvättstället med kromade kranar och spegeln ovanför var stilrena. Och när mamman steg in i badrummet kände hon den sköna värmen som spred sig under fötterna.

29 Jul 2021

Byggtips

Här hittar du informaion för att lyckas med med din byggnation i hemmet. Goda tips kring renovering och hur du skall gå till väga om du vill bygga om.