Inget bygglov krävs för tillbyggnad på upp till 30 kvm i Stockholm

Börjar det kännas lite trångt där hemma? Ingen fara. Det är bara att bygga ut litegrann. Anlita proffs på tillbyggnad när ni gör om hemmet i Stockholm.

Är det inte dags att bygga till? Det hade varit så perfekt med ett extra litet rum. Eller kanske en liten vedbod. Den måste ju inte nödvändigtvis vara fylld med ved. Oavsett vad ni har för drömmar för ert hus, så är det alltid lättare när man får hjälp av byggproffs. De kan verkligen uppföra en väl utförd tillbyggnad.

Många tillbyggnationer kräver bygglov. Speciellt i en storstad som Stockholm, där många hus ligger tätt, så märks det väldigt snabbt om grannen bygger ut ordentligt. Därför behöver man först söka bygglov för att det inte ska bli några problem i framtiden. Men att bygga ett attefallshus, som är under 30 kvm, kräver inte alltid bygglov.

Att tänka på vid tillbyggnad i Stockholm

Det är alltid mycket pappersarbete när man ska bygga ut, både för stora och små projekt. Det är dock skönt att veta att man inte behöver göra något på egen hand, om man inte gärna vill det. Man kan istället söka hjälp hos experterna själva, som utför sådana jobb dagligen.

Det ni behöver göra är, med andra ord, att skapa en idé, och sedan söka er till en byggfirma som klarar av att utföra ert projekt. När ni väljer företag att jobba tillsammans med, så finns det många faktorer som spelar roll. God kommunikation med hantverkarna är alltid en bra grund för ett lyckat projekt.

15 Apr 2024

Byggtips

Här hittar du informaion för att lyckas med med din byggnation i hemmet. Goda tips kring renovering och hur du skall gå till väga om du vill bygga om.