Högtrycksspolning i Stockholm rensar dina rör

Om du har stopp i avloppen kan du utföra en högtrycksspolning i Stockholm. Det löser många olika sorters stopp, helt utan kemikalier. Bättre för miljön.

Det är ingen som tycker att det är kul att ha problem med avloppet. Det kan lukta illa, göra livet svårare och vara allmänt besvärligt. Det finns många propplösare på marknaden som i princip innebär att du i blindo häller ner kemikalier i avloppet och hoppas att det ska funka. Medlet hamnar sedan i sjöar och vattendrag.

Det finns ett bättre sätt. Med hjälp av högtrycksspolning i Stockholm kan du enkelt och miljövänligt lösa stoppet i avloppet. Först skickas en liten kamera ner i avloppet för att se var stoppet sitter och vilken typ av blockering det är. Det gör att det går att anpassa tryck och metod efter behov.

Kemikaliefri högtrycksspolning

Eftersom det inte används några kemikalier vid högtrycksspolning i Stockholm är processen mer miljövänlig. Det är inte bara bättre för miljön, utan även för rören. När rören utsätts för kemikalier upprepade gånger kan det skada beläggningen som finns på insidan. Det sker inte när du använder högtrycksspolning, eftersom det bara är vatten som gör rent med hjälp av ett högt tryck.

Att på förhand filma avloppen ger inte bara information kring vilken form av stopp det rör sig om, utan även om rörens skick. Om rören är sköra eller trasiga kan du inte genomföra en högtrycksspolning. Då är det bäst att byta rören eller göra en så kallad relining.

8 Nov 2022

Byggtips

Här hittar du informaion för att lyckas med med din byggnation i hemmet. Goda tips kring renovering och hur du skall gå till väga om du vill bygga om.