Här hittar du hjälpen

Behöver du hjälp med badrumsrenovering och bor i eller i närheten av Årsta? Här hittar du hjälpen:

Det finns ett flertal företag i Årsta som genomför badrumsrenoveringar, däremot är det många som bara delvis är involverad i arbetet. Det kan exempelvis vara elektriker eller VVS-montörer som arbetar som underentreprenörer men som inte åtar sig hela totalentreprenad från kunderna. Ser man enbart på de företag som erbjuder totalentreprenad finns det fyra företag belägna i Årsta (Uppdaterad fakta från Google 2017).

De som kommer från Midsommarkransen på E20 kan svänga ner på Västbergavägen för att där hitta första företaget. Det ligger nämligen ca 200 meter in på denna väg. Nästa företag ligger i Östberga vilket är någon kilometer söderut. Enklaste vägen hit är att åka Tussmötevägen och sedan ta av på Stamgatan. Önskas inte detta företag kan man gå (eller åka bil) ca 500 meter norrut till Sockevägen där en specialist på kakel ligger. Företag som säljer kakel brukar alltid ha egna hantverkare som utför badrumsrenovering eller samarbeta med företagare som gör detta.

Följer man till sist Sockenvägen neråt och svänger av mot Stockholmsvägen kommer man till sista företaget. Ett företag som arbetar med totalentreprenad av badrum runt om i Årsta.

Varför besöka på plats?

Funderar då på att renovera badrummet kan du ringa eller maila ut dina önskemål till flera olika företag i Årsta som ofta mycket snabbt ger svaret att de kan komma och titta på badrummet. Detta måste ske för att de ska kunna ge en offert. Självklart kommer de ut gratis för att diskutera projektet.

Så vad finns det fördel att besöka företagen som beskrivs ovan? Varför åka runt halva Årsta för att träffa företagare som lika gärna kan komma ut till dig? Det handlar framförallt om utbud och service.

Det handlar ju inte bara om att välja badrumsrenoveringsföretag utan även om vilket kakel som ska användas, porslin osv. Många av dessa företag har mindre, eller större, utbud av kakel och inredning i deras butiker. Då kan du se kaklet på riktigt, känna på det och få dig en uppfattning om hur det skulle bli i ditt badrum.

Visserligen kan hantverkarna ha med sig prover eller kataloger som visar upp hur det skulle kunna bli men det är stor skillnad mot att verkligen se det i verkligenheten vilket kan ske i dessa ”utställningar”. Det kan även vara skönt att möta företagare ”ansikte mot ansikte” för att diskutera projektet med badrummet. Detta istället för att hantverkarna enbart utgår från ditt unika projekt på plats hemma hos dig.

Vill du förverkliga och bygga ett nytt fräscht badrum? Läs mer här.

20 Dec 2017

Byggtips

Här hittar du informaion för att lyckas med med din byggnation i hemmet. Goda tips kring renovering och hur du skall gå till väga om du vill bygga om.