Golvslipning i Bromma – få ett vackert trägolv

Behöver du ge ditt trägolv i Bromma ny lyster? Prova på golvslipning. Det är ett mycket billigare alternativ än att köpa ett helt nytt golv och är dessutom snabbare och effektivare.

Börjar det synas på ditt trägolv att det har gått många år? Trägolv är härligt. Det ger inredningen en varm och mjuk touch. Det är också ett naturmaterial som är väldigt tåligt. Men även det hårdaste golv, som exempelvis ek eller bok, kommer med tiden att behöva en uppfräschning. Vill du då gå tillbaka till ett snyggt, glansigt och fint resultat behöver du en golvslipning. Att slipa ett trägolv ger dessutom inte bara ett nytt liv och snyggt utseende, utan skyddar också ytan så att golvet håller ännu längre.

Golvslipning och andra tjänster

När du anlitar en firma i Bromma för att utföra golvslipning kan du be om att få hjälp med andra tjänster som hör till golv. De flesta företag har bred kunskap om golvarbeten. Du kanske behöver en ytbehandling med vax eller olja för att ge golvet mer glans och skyddad yta. Eller så behöver en planka bytas ut eller lagas innan slipningen. Du kan få en skräddarsydd lösning för att ge ditt vackra trägolv det som behövs. Kontakta firman för att diskutera de behov du har och för att få en skräddarsydd lösning. Kom ihåg att golvslipning utförs ganska snabbt. Det tar inte mer än en till två dagar om det handlar om ett normalstort hem. Är ytan rejält mycket större kommer det självklart att ta längre tid. Läs mer om golvslipning på denna webbsida: golvslipningbromma.nu  

28 Oct 2021

Byggtips

Här hittar du informaion för att lyckas med med din byggnation i hemmet. Goda tips kring renovering och hur du skall gå till väga om du vill bygga om.