Ett råd om du ska renovera lägenhet i Stockholm

Funderar du på att renovera din lägenhet i Stockholm? Anlita skickliga hantverkare så blir jobbet gjort både bättre och snabbare än om du gör det själv.

Att renovera en lägenhet kan vara ett riktigt stort projekt. Om du väljer att göra det mesta arbetet själv så kan det också dra ut långt på tiden. Hela denna tid blir du tvungen att bo och leva i byggkaos. Det är inte roligt. Risken är också att resultatet inte blir särskilt bra om du inte är väldigt händig.

Men ska du då låta bli att renovera på grund av dessa skäl? Det är ju faktiskt så att en renoverad lägenhet blir mycket trevligare att bo i. Modern inredning och utrustning gör den också lättare att leva i och inte lika jobbig att städa.

Renovera lägenhet med rot-avdrag

Dessutom är det ett faktum att lägenhetens värde stiger om den hållits i gott skick. När det är dags att sälja så kommer du att tacka dig själv för allt du gjort vid den medan du bott där.

Lösningen på det hela är naturligtvis att anlita någon som är duktig på att renovera lägenhet. Det finns gott om hantverkare du kan vända dig till. De kommer att göra jobbet så mycket bättre än du själv skulle kunna, och mycket snabbare därtill. Dessutom får du rot-avdrag för kostnaden för arbetstimmarna som hantverkarna lägger ned. Det avdraget dras vanligen direkt på fakturan så det är inget du behöver trixa med själv. Kan det bli bätre?

6 Oct 2022

Byggtips

Här hittar du informaion för att lyckas med med din byggnation i hemmet. Goda tips kring renovering och hur du skall gå till väga om du vill bygga om.