Enkelt att bygga fritidshus i Stockholm

Det man önskar kan man få. Särskilt när det kommer till att bygga fritidshus i Stockholm. Bara att anlita ett bra byggfirma och hitta en tomt att bygga på.

Att få ett alldeles eget fritidshus utanför Stockholm är den absolut största drömmen för Anna och Kent. Ett ställe där deras barn får spendera sina somrar och njuta av varma bad avrundade med saft och bullar på stranden. Något som de själva aldrig hade när de var små. Men hur skulle de lyckas med det?

Så kom dagen då de fick veta att en gammal släkting ägde ett stycke mark på landet utanför Stockholm. Det var inte med havsutsikt men det tog inte lång tid att åka till närmaste strand. De fick arrendera tomten och kunde bygga sitt eget fritidshus där. Något som de var snabba att tacka ja till.

Bygga fritidshus var inga problem

De googlade på nätet och hittade flera byggfirmor som var intressanta. Till var och en skickade de ett mail med önskan om förslag och offert på fritidshus i den förbestämda storleken. De fick svar av alla och jämförde prospekten. En av byggfirmorna hade precis ett sånt fritidshus som de tänkt sig på sin tomt utanför Stockholm.

De bokar in ett möte och träffar en representant från byggfirman. Tillsammans besöker de tomten och diskuterar detaljer. Allt för att det ska bli så rätt som möjligt. Sedan åker representanten hem för att göra en ritning som han kan visa för dem. Förhoppningsvis är det precis det som paret länge har längtat efter. För mer information se www.byggafritidshusstockholm.se.

2 Jul 2023

Byggtips

Här hittar du informaion för att lyckas med med din byggnation i hemmet. Goda tips kring renovering och hur du skall gå till väga om du vill bygga om.