En stabil grund med pålning

När du behöver en stabil grund att sätta huset, bostadsrätterna eller vilket byggprojekt som helst så vänder du dig givetvis till experter med lång erfarenhet av pålning i alla material.

När det ska byggas så behöver den färdiga byggnaden ha en stabil grund att stå på, vare sig den ska stå på ett gräsfält, i skogen eller på en klippa. Att påla marken är lösningen, och inget underlag är för invecklat att ta sig ner och in i. Med pålning eller pålgrundsbehandling så skapas stabila grunder oavsett hur löst jordlagret är. Att få en pålning utförd är öppet både för företag och privatpersoner som har planer på att bygga på sin mark. Med en pålning kan du öka din valmöjlighet då alla underlag, hur instabila de än är, kan förvandlas till en trygg och fast grund för ditt hus eller din företagslokal.

Pålning som inte är låst till en teknik

Olika underlag och material har olika förutsättningar men det finns en pålning för alla. KC-pelare som med hjälp av cement och kalk förbättrar markens kvalité och gör den attraktiv för bygge. Betongpålning är ett mycket bra och kostnadseffektivt val. I vissa fall när du ska bygga riktigt tunga konstruktioner så kan även stålkärnepålning utföras. Denna typ av pålning tål de allra tyngsta av påfrestningar. Med de senaste maskinerna för pålning för byggprojekt så finns det ingen bas så instabil att den inte kan bli fast som berget. Stabil mark skapas med en kvalitétspålning i dag.

8 Mar 2022

Byggtips

Här hittar du informaion för att lyckas med med din byggnation i hemmet. Goda tips kring renovering och hur du skall gå till väga om du vill bygga om.