Du får en stilren design med en badrumsrenovering i Bromma

Är det dags för en badrumsrenovering? Nytt handfat, bättre golv eller nytt fräscht kakel? Kontakta en expert på badrumsrenovering i Bromma så får du ett nytt badrum med hög kvalitet.

Drömmer du om ett nytt vackert badrum? Du kanske helt enkelt har tröttnat på ditt nuvarande badrum och känner att det behövs någonting nytt. Med enkla medel går det att få liv i ett tråkigt och omodernt badrum. Du måste inte riva ut hela badrummet och sätta in ny inredning om du inte vill eller behöver. Lite mönstrat kakel i ny fräsch färg kan göra underverk.

En badrumsrenovering behöver inte vara komplicerad och dyr. Med lite fantasi går det att skapa ett helt nytt badrum där du kommer att trivas fint när du borstar tänderna. Även om din tid i badrummet inte är så stor är det viktigt att du har ett badrum som passar dina behov och önskemål.

Kan jag renovera mitt badrum själv?

Nu kanske du tänker att det blir billigare om du renoverar ditt badrum själv. Det kan du göra om du har den kunskap och behörighet som krävs för att göra renoveringen själv. Känner du till kraven på de fuktskyddande skikten i badrum? Dessa krav har ökat markant de senaste åren. Det är så gott som krav på att du anlitar en behörig hantverkare om du ska genomföra en badrumsrenovering. Det för att du ska vara säker på att din hemförsäkring gäller om någonting skulle hända i ditt badrum.

19 Oct 2021

Byggtips

Här hittar du informaion för att lyckas med med din byggnation i hemmet. Goda tips kring renovering och hur du skall gå till väga om du vill bygga om.