Börja året med nytt kontorsgolv

Höga ljudnivåer, smuts och allmän obekvämlighet på kontoret? En smart lösning kan vara att lägga nya golv, anpassade till ert företags verksamhet och era arbetssätt. Vad behöver just ni?

Idag är det enormt vanligt att arbetsplatser består av öppna landskap med olika typer av lösningar. Detta på gott och ont. Är ni ett företag som sitter många i en och samma kontorslokal kan det vara lämpligt med en översyn för ökad trivsel och förbättrad arbetsmiljö.

En detalj i kontorsinredningar som ni kanske inte har tänkt på är vilket golv ni har. Har ni ett golv som dämpar ljud och gör det lugnt och skönt? Eller har ni ett kontorsgolv som fortplantar ljud, som gör att alla steg hörs och att kontorsstolar rasslar? Då är det hög tid för en förändring. Se över era kontorsgolv och få en bättre arbetsmiljö.

Mjuka mattor, vackra trägolv eller sten?

Sitter ni i ett öppet landskap är det en god idé att välja ett kontorsgolv som består av en mjuk matta av t ex nålfilt eller en heltäckningsmatta. På den typen av golv dämpas både rassel av stolar och steg från personer som går i lokalen. Med ett lämpligt färgval och en snygg matta förhöjer ni upplevelsen i hela lokalen.

Konsultera gärna en golvläggare som är expert på kontorslokaler. Tänk även på vilka behov och önskemål ni har för olika delar av ert kontor. Troligtvis blir det både trevligt och stiligt att bryta av mattan med ett golv i trä eller sten exempelvis i entrén eller i fikadelen. Läs mer om kontorsgolv på denna sida: https://www.golventreprenaddalarna.se/

19 Jan 2021

Byggtips

Här hittar du informaion för att lyckas med med din byggnation i hemmet. Goda tips kring renovering och hur du skall gå till väga om du vill bygga om.