Blästring i Stockholm – metoden som gör ren sedan 1870

Det är inte alltid lätt att verkligen göra rent någonting. Genom blästring i Stockholm kommer du kanske så nära det överhuvudtaget går. Blästring är en etablerad metod med fina resultat.

Många gillar sand mellan tårna. Men skulle du gilla sand lika mycket om den kom i form av tryckluft rakt mot dig i hög hastighet och stor omfattning? Troligtvis inte. Det här kallas för blästring. Några som inte heller gillar blästring är sådant som färg, rost, smuts eller andra oönskade beläggningar. Det är lite därför man använder sig av blästring. För att den där smutsen inte ska få vinna. Rosten på bilen eller klottret på väggen ska inte få gå ur segrande ur kampen mot renhet. Det kommer det inte heller att göra. Inte om du bestämmer dig för att anlita någon som arbetar med blästring i Stockholm.

Blästring har blivit oerhört populärt

Blästring är ingen ny metod. Den har funnits länge. Ända sedan 1870-talet faktiskt. Kanske ännu längre än så men det var hursomhelst då som Benjamin Chew Tilghman fick patent på metoden. Sedan dess har man aldrig slutat att använda sig av blästring. Det har dessutom spridit sig över hela jordklotet, ända hit till Stockholm. Så den dag du vill fräscha upp din stenmur ordentligt eller göra rent poolen en gång för alla vet du vad du ska använda. Men du behöver naturligtvis inte blästra på egen hand. Det är alltid bäst att anlita en expert för ett sådant jobb. Läs mer om blästring på denna hemsidan: https://blastrix.se/ 

8 Mar 2022

Byggtips

Här hittar du informaion för att lyckas med med din byggnation i hemmet. Goda tips kring renovering och hur du skall gå till väga om du vill bygga om.