Beställ golvslipning på Östermalm

Låt dina golv glänsa igen och få tillbaka sin ursprungliga lyster. När du beställer golvslipning på Östermalm höjer du både värdet och statusen på din bostad och trivs mycket bättre där.

Allt eftersom åren går blir det slitage på golven. Är det inte barn som tappar sina leksaker eller rentav kastar dem på golvet, så blir det släpmärken efter möbler eller slitmärken efter soffan. Hundar och katter har satt sina klor där och damer i pumps har gjort intryck som inte går bort. Det tillhör livet och är helt normalt, speciellt på mjuka och massiva golv som furu. Men även parketten har fått sina duvningar av utspillda groggar och skrapande med stolar. Gör dig själv riktigt glad och beställ en välbehövlig golvslipning på Östermalm.

Golvslipning före nyinköp av möbler

Kanske vill du köpa en stor hörnsoffa, och då är det praktiskt att du låter slipa golvet först, så att det bara är att lyfta in den på ett snyggt golv. Alla möbler och mattor du kan vilja ha kommer att se så mycket bättre ut på ett nyslipat golv. När parketten är befriad från alla missfärgningar och den har fått ett nytt slitstarkt lack blir det som ett helt nytt golv. Och det är prisvärt, dessutom, för slipningen kostar en bråkdel av vad ett nytt golv skulle kosta. Du kan utnyttja ROT-avdraget för hantverkarjobbet, så du gör en god affär på alla sätt. Inte minst om du tänker sälja din bostad är det en fördel med nyslipade, blanka och eleganta golv.

18 Aug 2021

Byggtips

Här hittar du informaion för att lyckas med med din byggnation i hemmet. Goda tips kring renovering och hur du skall gå till väga om du vill bygga om.