Bästa alternativ – lackering i Stockholm

Det är lätt att vilja kasta bort och köpa nytt när man står inför förändringar. Men kanske finns det andra alternativ. Som att satsa på lackering av köksluckorna hemma i Stockholm.

Kristin och Kent hade köpt ett vackert hus i en förort. Det var näst intill perfekt på alla sätt, plus att det var nära till stan. Det fanns dock ett litet minus med huset. Köksluckorna. Till parets fasa var de illgröna och helt omöjliga att vänja sig vid, tyckte de.

Var det så att de skulle vara tvungna att köpa nytt kök? En tanke som inte gick ihop med parets livsstil. De var nämligen väldigt miljömedvetna och tanken på att vara tvungna att köpa nytt bara för att färgen var fel kändes inte bra.

Lackering i Stockholm räddade miljövänner

Kent satte sig vid datorn och googlade på köksluckor, säker på att det måste finnas något alternativ till en hel köksrenovering. Så hittade han det han sökte: Lackering Stockholm. Ett företag där man kunde lämna in köksluckorna för lackering. Men kunde det vara bra för miljön? Han läste vidare och såg att företaget hade ett bra miljötänk. Inte bara för själva maskinerna utan även när det kom till personalen.

Han ropade ivrigt på Kristin och innan hon hann komma in i köket började han berätta vad han hittat. Inte nog med att de kunde lacka luckorna. Det skulle bara ta 10 dagar och sen kunde de sättas in igen.

Då skulle de slippa det gröna och på sätt och vis få ett nytt kök.

25 Jan 2022

Byggtips

Här hittar du informaion för att lyckas med med din byggnation i hemmet. Goda tips kring renovering och hur du skall gå till väga om du vill bygga om.