Anlita en takläggare i Gävle som är specialiserad på taktypen du vill lägga

Vill du lägga ett nytt tegeltak på ditt hus i Gävle? Eller kanske ett tak av plåt eller papp? Välj då en takläggare som är expert på det material du vill lägga.

Har det blivit dags att lägga om taket? Anlita då en erfaren takläggare som är expert på den taktyp som du vill lägga. Detta för att säkerställa att taket blir bra. Det är kostsamt att lägga ett nytt tak och med en skicklig och kunnig takläggare kommer taket att hålla mycket längre.

Tegel, betong, plåt och papp är de vanligaste takmaterialen och de har alla har sina för- och nackdelar. Tegel är det material som kostar mest men det har lång livslängd och kan hålla i upp emot hundra år. Billigast är papp men hållbarheten är också sämre i jämförelse med andra material.

Så hittar du Gävles bästa takläggare

Bästa sättet att hitta en skicklig och pålitlig takläggare är genom att fråga vänner och grannar om rekommendationer. Man kan även be takläggaren om referenser från tidigare kunder och sedan ringa upp dessa och ställa kontrollfrågor. En annan möjlighet är att välja en takläggare som lämnar garanti på sitt arbete.

Hur mycket det kostar att anlita en takläggare i Gävle beror på hur stort taket är och vilket material som ska läggas. Arbetsåtgången kan nämligen skilja en hel del mellan olika takmaterial. Att pussla ihop ett tak av tegel eller betong tar tid medan det går betydligt snabbare att rulla ut takpapp och sedan fästa den korrekt.

3 Jun 2023

Byggtips

Här hittar du informaion för att lyckas med med din byggnation i hemmet. Goda tips kring renovering och hur du skall gå till väga om du vill bygga om.