Akut behov av målare i Bromma

Det är inte ofta det är akut med målning, men det händer. Då är det skönt att det finns målare i Bromma som står redo att hjälpa till att lösa situationen.

De kunde knappt tro att det var sant. Huset som de skämtat om att köpa under alla år hade plötsligt varit till salu. Som om det inte var otroligt nog så vann Lena och Niklas budgivningen. Huset kunde tas över redan om en månad vilket krånglade till det då försäljningen av deras nuvarande hus inte hade börjat ännu.

För att få ut det önskade priset behövdes inte mycket. Men en uppfräschning av väggarna i några rum behövdes. Dessutom tänkte de måla nere i källaren för att göra det ljusare och mer välkomnande. En målare ringdes in för att göra en bedömning, skriva offert och förhoppningsvis sätta igång och jobba snarast.

Målare ryckte ut i stressituation

Erik som jobbade som målare i Bromma kom och tittade på jobbet. Han förstod vikten av att göra arbetet snabbt och försäkrade att de kunde hjälpa paret. Redan samma eftermiddag fick Lena och Niklas en offert som de tackade ja till och jobbet kunde börja. Samma vecka började det målas och paret packade inför flytten.

De såg till att serva målaren med fika för att visa sin uppskattning över hans engagemang. Inom en vecka var han klar och resultatet blev jättebra. Mäklaren satte ut huset till försäljning och visningarna var välbesökta. Bara två månader efter husköpet kunde paret skriva på försäljning och flytta till drömboendet.

2 May 2022

Byggtips

Här hittar du informaion för att lyckas med med din byggnation i hemmet. Goda tips kring renovering och hur du skall gå till väga om du vill bygga om.