Riva hus blir billigare än renoveringen i Stockholm

Att riva hus i Stockholm kan bli en riktig vinstaffär, om du bara släpper dina känslor för ditt gamla hus. Riv och bygg nytt, så håller du koll på kostnaderna.

På en bostadsmarknad som Stockholms kan det faktiskt vara billigare att riva hus i stället för att renovera dem. Då slipper du många av de obehagliga överraskningar som kan komma med en renovering, och får mycket lättare att räkna ut vad den faktiska slutkostnaden för din nya villa kommer att bli.

Många av de företag som erbjuder tjänsten att riva hus i Stockholm kommer naturligtvis framhålla att det är bättre att riva än att renovera. Du kan ha många känslomässiga anledningar till att vilja lappa och laga din gamla kåk i stället, men angående ekonomin har de faktiskt rätt.

Låt bara proffs riva ditt hus i Stockholm

Det är nämligen inte särskilt dyrt att riva hus i Stockholm. Rivningsbranschen är konkurrensutsatt, vilket innebär att du har möjlighet att anlita även erfarna firmor till en överkomlig summa.

Det är också viktigt att företaget du anlitar har lång erfarenhet och väldokumenterad kompetens. Att riva hus är ett riskabelt arbete, och du ska självklart se till att den firma du anlitar följer gällande säkerhetsföreskrifter och andra regler. Nu när ditt hus ska jämnas med marken blir din tomt inte längre bara en plats på jorden utan även en arbetsplats. Och med det kommer ett visst ansvar. Undvik annonser på Blocket där vem som helst kan påstå sig kunna riva hus. Ta dig vidare till denna sajt för at läsa mer om säker husrivning: www.rivahus.com

4 May 2022

Byggtips

Här hittar du informaion för att lyckas med med din byggnation i hemmet. Goda tips kring renovering och hur du skall gå till väga om du vill bygga om.