Påkostad badrumsrenovering på Lidingö

En badrumsrenovering kostar pengar, och det kanske är ett av de största projekten man gör i sitt hus. Vill man få det riktigt lyckat, ska det både vara prisvärt och se lyxigt och påkostat ut.

Kanske vill du ha ett enkelt badrum, med raka linjer och sparsamt inrett med ett fåtal stora badrumsmöbler, en lång duschvägg och genomgående glas, grått och vitt. Eller så vill du kosta på dig lite extra, med exklusivt kakel i lite mer färgglad stil, lyxigt stort badkar mitt på golvet, bastu och golvvärme inte att förglömma.

Hur påkostad renovering man än vill göra, beroende på hur man vill ha sitt badrum, är det viktigt att man anlitar en bra och pålitlig firma. Den som gör jobbet måste ha certifikat för våtrumsarbeten, och helst även stor skicklighet och yrkesvana.

Ge inte avkall på kvaliteten

Det finns snygga badrumsinredningar som är prisvärda och håller hög kvalitet. Man ska vara kvalitetsmedveten som beställare. Särskilt gäller det för hantverket, som man inte ska slarva med. Köper man bra grejor ska det installeras rätt. Det får inte finnas fukt i väggarna och hela renoveringsarbetet måste utföras yrkesmässigt korrekt och proffsigt.

Din badrumsrenovering på Lidingö ska ge dig det du drömmer om. Känslan av en spaupplevelse i sitt eget hem är svårslagen. Renoveringsjobbet är inget du ska ge dig på själv som privatperson. Anlita en firma som har ett bra rykte, så att du får den kvalitet du betalar för. Glöm inte att du kan göra ROT-avdrag för delar av arbetskostnaden.

23 Nov 2020

Byggtips

Här hittar du informaion för att lyckas med med din byggnation i hemmet. Goda tips kring renovering och hur du skall gå till väga om du vill bygga om.