Längtar du efter splitternytt fritidshus?

Köpa nytt hus är spännande med Kustvillan

Det är en mycket speciell känsla att flytta in i ett alldeles splitternytt och nyckelfärdigt fritidshus. Ingen annan har bott där, förutom du, och du är den som bestämmer precis hur fritidshuset ska se ut. Beroende på hur du önskar använda huset, bestämmer du hur huset ska bli. Vill du bara att huset ska finnas till för dig och din familj, bestämmer du ett fritidshus som enbart är anpassat efter familjen. Men vill man kanske att gäster ska kunna komma på besök och sova över, kanske man väljer ett fritidshus med fler rum.

Snabbt bygge med nyckelfärdiga fritidshus

Det som är den största fördelen med ett nyckelfärdigt fritidshus är att det går väldigt fort att sätta ihop fritidshuset. Det är nämligen färdigt konstruerat när det kommer till platsen där fritidshuset ska stå. Det kommer levererat i färdiga delar och det som sedan behövs är att bygga ihop delarna, installera VVS, el och bygga klart tak, inredning och det som ska finnas på fritidshuset, en altan, en balkong eller terass. Själva fritidshusets utformning kan man också påverka, om man vill ha ett fritidshus med loft, öppen planlösning eller med flera mindre sovrum.

Kostar inte mer med nyckelfärdiga fritidshus

Om man tänker på allt; den tid det tar att bygga ett nytt fritidshus, allt lösvirke, material, arbetskostnad, entreprenader och så vidare, kostar det inte mer att bygga ett nyckelfärdigt fritidshus. Ska man bygga ett hus från grunden, själv, behöver man ändå rådfråga en arkitekt, en byggherre och hantverkare för att kunna uppföra huset på egen hand. De nyckelfärdiga fritidshus som man kan köpa på marknaden är redan ritade av arkitekter och är godkända enligt lagens alla föreskrifter på nya fritidshus.

All arebtskostnad är inräknat i kostnaderna

En annan fördel är den att all arbetskostnad är redan inräknad i kostnaderna för ett nyckelfärdigt fritidshus. Man köper helt enkelt ett färdigt paket, och behöver inte oroa sig över tillkommande kostnader, hur huset ska uppföras, hur taket ska läggas, vilka fönster som kan passa och hur man monterar dessa. Allt det har leverantören redan tänkt på, och finns redan med det nyckelfärdiga fritidshuset. Ändå, trots att man köper ett helt paket, får man alltid bestämma färger, interiör, antal fönster och inredning i nyckelfärdiga fritidshus. Det är köparen som bestämmer hur stort det ska vara, om man önskar ett loft till det nyckelfärdiga fritidshuset eller andra viktiga detaljer.

2 Sep 2019

Byggtips

Här hittar du informaion för att lyckas med med din byggnation i hemmet. Goda tips kring renovering och hur du skall gå till väga om du vill bygga om.