Lägenhet i Stockholm med italiensk stuckatur

Drömmer du dig bort till Italiens härliga atmosfär och fantastiska mat? Om du är fast i Stockholm så kan du skapa din egen italienska bubbla hemma i vardagsrummet med stuckatur i taket.

Det är något visst med Italien och att spatsera runt på Roms gator och insupa den italienska atmosfären. Ta en kaffe på det lokala kaféet och mumsa på en tiramisu är inte fel en varm vårdag. En semesterbostad i Rom vore ju inte så dumt, eller hur?

Men det är inte alla som har budget för en älskad semesterbostad i Italien, så då får man vara lite kreativ med det man redan har. Du kan laga italiensk mat och inreda din lägenhet med prylar som påminner om Italien för att få den härliga atmosfären hemma i köket eller vardagsrummet.

Omvandla din lägenhet med stuckatur

Om du vill gå ett steg längre så kan du göra om vardagsrummet i italiensk stil med hjälp av stuckatur i taket. För det är möjligt att få stuckatur i taket med italiensk touch och sedan kan du inreda din lägenhet med föremål som du köpt på dina tidigare resor till Rom.

Så klart är det inte samma sak som att bo i själva Rom, men ack så kul att kunna bjuda hem vänner på en middag i en vacker italieninspirerad lägenhet. Och medan du sparar ihop till din drömlägenhet så har du en bit av Italien i ditt vardagliga liv i Stockholm tills drömmen går i uppfyllelse. På denna sajt kan du läsa mer om struckatur: www.stuckaturföretagstockholm.se

20 Mar 2022

Byggtips

Här hittar du informaion för att lyckas med med din byggnation i hemmet. Goda tips kring renovering och hur du skall gå till väga om du vill bygga om.