Ibland kan platsbyggda garderober spara utrymme

Ibland kan man behöva platsbyggda garderober om man har dåligt med utrymme i sin bostad. Alltfler väljer att bo ganska trångt, med tanke på de höga bostadspriserna, är det inte många som har råd att hyra eller köpa någon stor bostad. Snart når vi samma trångboddhet som man upplevde när förra seklet var ungt. I vissa bostäder kan det rymmas många fler än antalet rum som bostaden har. Då behöver man lösa trångboddheten på något sätt. Det kan till exempel hjälpa att man utnyttjar höjden så att man bygger garderober som går längs hela väggarna och på så sätt får plats för sina saker.

Anlita proffsen för snickerier hemma

Är man inte händig själv kan man behöva anlita en professionell snickare. En sådan vet hur hon, eller han ska bygga så att det blir en snygg garderob som passar in på själva platsen där du önskar den. Är det många garderober som ska byggas in, kan du till och med fråga en inredare om hon, eller han kan skissa på en garderob som passar in både i din och bostadens stil. Då får du garanterat en riktigt snygga garderober. Inbyggda garderober kan till och med höja värdet på din bostad om de görs på rätt sätt.

Det finns fler möbler än garerober som kan byggas in, och som gör att du sparar utrymme som du kan använda till annat. Det är till exempel en platsbyggd soffa. Då kan du bygga soffan så att den har fler än en funktion. Till exempel kan soffan förvara linne, kuddar och täcken eller annat som du kan tänkas behöva plats för att förvara.

Anlita snickare i Nacka

Ska du anlita en snickare är det en bra idé att anlita någon som arbetar nära din bostad. Det som du kan dra av på Rot-avdraget är kostnaderna för arbetskraften, men materialet till snickerierna och resorna till och från din bostad, för snickaren, dem måste du betala själv. Anlitar du någon som har långt till din bostad, är det viktigt att resorna till och från dig inte blir så långa. Därför är en lokal snickare viktig för dig, för att hålla nere kostnaderna för snickerierna. Det finns ett 100-tal snickare i Nacka som du kan välja mellan (vilket blir viktigt om du bor i Nacka). Om du inte känner till någon snickare i Nacka, kan du behöva googla "snickare Nacka" och får då med säkerhet upp kontaktuppgifter till någon som är duktig och som du kan anlita.

17 Jan 2019

Byggtips

Här hittar du informaion för att lyckas med med din byggnation i hemmet. Goda tips kring renovering och hur du skall gå till väga om du vill bygga om.