Hitta en arborist i Göteborg som arbetar med trädvård och trädfällning

Har ni för många vildvuxna träd på er tomt i Göteborg? I så fall kan det vara en god idé att ta hjälp av en arborist för att bedöma vilka som kan vara bra att fälla, och vilka som ska beskäras.

Träd är vackra men de har också ett ekonomiskt värde, även på en tomt och inte bara i skogen. Detta eftersom ett hus med fullvuxna träd på tomten ofta inbringar ett högre pris än ett hus med endast nyplanterade små träd. Har man stora träd på sin tomt ska man därför vara rädd om dem. Fast ibland blir det lite för bra och träden tar för stor plats och konkurrerar med varandra. Det kan göra att inget av träden egentligen mår riktigt bra eller får den näring och det vatten som det behöver. Då kan det vara bättre att ta hjälp av en arborist för att fälla några av träden, medan man i stället beskär de som man väljer att ha kvar.

Jämför priser på trädtjänster mellan olika arborister

Vill man ha hjälp av en arborist i Göteborg med trädfällning eller trädvård ska man först ta in en offert så att man på ett ungefär vet hur stor kostnaden blir. Priserna på trädfällning kan ibland variera mellan olika arborister och det kan därför vara bra att ta in offerter från mer än en. Som privatperson kan man också användas sig av rutavdraget när man anlitar en arborist för olika trädtjänster.

20 Jan 2022

Byggtips

Här hittar du informaion för att lyckas med med din byggnation i hemmet. Goda tips kring renovering och hur du skall gå till väga om du vill bygga om.