Entresol är lösningen när du behöver mer yta

Är det högt i taket i en lokal är det smidigt att utnyttja takhöjden med en entresol. Du får snabbt och smidigt en hel extra våning utan att behöva bygga ut.

Ont om plats är det gott om, som det ibland brukar heta. Om du har ett företag önskar du nog att det fanns mer lagerutrymme i lokalen. Du kanske inte har någon möjlighet att bygga ut eller att flytta till en ny lokal. Finns det då något annat som du kan göra för att lösa problemet? Ja, visst finns det en fiffig lösning.

Ett entresolplan är ett bra alternativ och en mycket bra investering för ditt företag. En entresol fungerar så att man utnyttjar takhöjden i lokalen på bästa tänkbara sätt. Måtten anpassas exakt efter dina önskemål och behov. Installationen går väldigt snabbt och kan även utföras nattetid för att inte störa verksamheten.

Utnyttja lokalen på ett bättre sätt med en entresol

Det går att göra mer än man tror i en lokal för att till exempel få mer lagerutrymme. Med en entresol får du en perfekt lösning som passar för just din verksamhet. Alla entresolplan står på egna pelare och det blir ingen påverkan på befintlig byggnation. Det är också lätt att nedmontera entresolen om behoven ändras i framtiden.

Krävs det bygglov för entresol? Nej, det gör det inte då entresol klassas som fribärande lagerinredning. Dock kan det i vissa fall behövas en bygganmälan med tanke på brandskyddet. Kontakta ditt försäkringsbolag och hör efter vad som gäller för dina lokaler.

Hitta mer om entresolplan på denna sida: https://www.entresolplan.nu/ 

30 Mar 2023

Byggtips

Här hittar du informaion för att lyckas med med din byggnation i hemmet. Goda tips kring renovering och hur du skall gå till väga om du vill bygga om.