Elektriker i Täby – för säkerhetens skull

De drar inte bara ledningar, elektriker i Täby. Inte som förr. Numera har de en betydligt längre lista på tjänster. Dessutom får vissa saker bara göras av dem.

Fredagen hade inte precis flutit på som Lena hoppades när hon satte sig i bilen på morgonen. På jobbet hade det varit strömavbrott och sjukfrånvaro som förgyllde dagen, och när hon kom hem blev det inte bättre. I köket väntade en sjö av vatten och skum som visades sig komma från diskmaskinen.

Det var bara att ta fram skurtrasan och torka upp, men innan hon tog itu med det ringde hon till en elektriker för att denna skulle komma och se vad som var felet. Det tog en god stund att städa upp och maken Erik hann komma hem och möta en mycket irriterad fru med moppen i högsta hugg.

Världens bästa elektriker

Bara en timme senare hade de besök av en trevlig kille som var expert på elarbeten i Täby. Genast såg han att diskmaskinen inte kunde lagas. Paret suckade, nu behövde de beställa en ny och skulle få diska allt porslin under lördagen då Lena firade sin 50-årsdag. Elektrikern sa dock att han kunde fixa en diskmaskin innan han tog helg.

De försäkrade sig om att det var en bra diskmaskin innan de tackade ja. Under tiden samlade Lena ihop lite smått och gott som en gåva och tack för hjälpen. Diskmaskinen kom och elektrikern, som var en positiv kille, förklarade att den drog betydligt mindre el än den gamla. Senare önskade han dem en trevlig helg och tog med sig den välfyllda pappkassen med godsaker ut i bilen.

18 Sep 2022

Byggtips

Här hittar du informaion för att lyckas med med din byggnation i hemmet. Goda tips kring renovering och hur du skall gå till väga om du vill bygga om.