Anlita plåtslagare i Stockholm

Att arbeta som plåtslagare i Stockholm innebär både kunskap och känsla. Med sina kunskaper förgyller yrkesgruppen ofta den yttre miljön i form av vackra tak.

Familjen Richardsson bodde i ett gammalt hus på landet. Som ofta med gamla byggnader krävdes renovering. Ett av de mest akuta jobben var taket. Frågan var bara vilken typ av tak de skulle välja. Visst var det snyggt med skiffer men de hade ingen aning om hur det skulle fungera. De kände Johan, en kille som jobbar som plåtslagare, och hade hört att han varit ute och lagt tak. Kanske kunde han hjälpa dem med att besluta vilket tak de skulle välja.

Plåtslagare i Stockholm rekommenderar plåttak

Av Johan fick de veta att deras hus var så pass gammalt att det troligtvis inte skulle fungera med ett tungt tak då det inte fanns tillräckligt med stöd. Däremot kunde ett plåttak fungera. När de opponerade sig och sa att det skulle se för trist ut kontrade han med att ett sådant faktiskt kunde ha samma struktur som ett tegeltak. Mobilen kom fram och han visade bilder på olika typer av plåttak.

Han berättade att han som plåtslagare i Stockholm lagt många plåttak. Kunder han gjort det åt hade valt taket på grund av hållbarheten. Men även för att det var ett bra val ekonomiskt sett.

När Johan lämnade dem hade de övertygats och bett honom att låta en säljare på firman ta fram ett kostnadsförslag för både material och arbete. Ett förslag som skulle visa summan efter rotavdrag. Läs mer om plåtslagare på denna webbsida: plåtslagarestockholm.nu

27 Apr 2022

Byggtips

Här hittar du informaion för att lyckas med med din byggnation i hemmet. Goda tips kring renovering och hur du skall gå till väga om du vill bygga om.